Bezig met laden...

Organisaties

Merpati Putih Nederland is direct en indirect aangesloten bij de volgende landelijke organisaties:

Nederlandse Pencak Silat Federatie

De Nederlandse Pencak Silat Federatie (NPSF) werd opgericht op 2 augustus 2015 en is de nationale Pencak Silat organisatie van Nederland met erkenning door de PERSILAT (de internationale Pencak Silat federatie).
Met meer dan veertig aangesloten scholen en vierhonderd individuele leden is zij eveneens de grootste Pencak Silat federatie van Europa.

Door lidmaatschap van de NPSF kunnen leden van Merpati Putih Nederland deelnemen aan nationale en internationale Pencak Silat evenementen (zoals Europese- en Wereldkampioenschappen).

Bezoek website

NPSF_Med

Federatie Oosterse Gevechtskunsten

FOG

De Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG) is een vereniging die is opgericht in 1982 met als doel een federatief verband te vormen van de landelijke sportbonden op het gebied van de gevechtskunsten.

Vechtkunsten/sporten die zijn vertegenwoordigd binnen het FOG zijn o.a.:
Kendo, Jodo, Iaido / Wushu, Kungfu / Kempo Kyudo / Full- & semi-contact Karate / Ninjutsu, Taijutsu / Muay Boran / Hapkido / Eskrima / Ringcontactsporten / NOVER/WFCA / Nunchaku-do en natuurlijk Pencak Silat.

Bron: www.fogevechtskunsten.nl

Bezoek website

NOC*NSF

Het NOC*NSF is een Nederlandse sportorganisatie met als doel (top)sport in Nederland te bevorderen. Het NOC*NSF ontstond in 1993 uit een fusie van het Nederlands Olympisch Comité (NOC) en de Nederlandse Sport Federatie (NSF). Bij het NOC*NSF zijn 90 landelijke sportorganisaties aangesloten. De organisatie is gevestigd in het Sportcentrum Papendal, te Arnhem. Het NOC*NSF treedt zowel op als Nationaal Olympisch Comité als Nationaal Paralympisch Comité.

Bron: Wikipedia

Bezoek website

NOCNSF_RGB_FC
Contact opnemen?