Trainingen & Activiteiten

Bij Merpati Putih willen we doelgericht bezig zijn én plezier hebben in alles wat we doen.

Of het nou wedstrijden zijn of onze reguliere trainingen, we gaan er met z’n allen voor!

Trainingen

Onze trainingen zijn leerzaam, hard werken én plezier maken, maar altijd met discipline en respect voor elkaar als uitgangspunt.

Ons doel is om met zijn allen elke keer een stap beter te worden!

Wedstrijden

Wedstrijden zijn een goede graadmeter om de eigen vooruitgang te toetsen buiten de ‘veilige’ omgeving van de vereniging. Daarom streven wij ernaar met de Performance Group deel te nemen aan elk toernooi dat de Nederlandse Pencak Silat Federatie organiseert (gemiddeld 4 keer per jaar) en waar mogelijk gaan we ook naar het buitenland. Zo zijn we jaarlijks aanwezig op de Belgium Open in Schoten en zijn wij ook meerdere malen naar Zuid-Oost Azië afgereisd voor deelname aan evenementen en wedstrijden.

Challenges & Fun

Naast de trainingen en wedstrijden vinden wij het belangrijk dat, met name de kinderen, zich ook op andere vlakken ontwikkelen. Grenzen verleggen, vergroten van het zelfvertrouwen, angsten overwinnen, elkaar helpen en natuurlijk plezier met elkaar maken. 

Om bovenstaande te realiseren en de onderlinge band in de groep te versterken organiseren wij daarom met enige regelmaat informele bijeenkomsten (teamuitje, BBQ, etc) om zo ook de ouders/partners/verzorgers te betrekken bij de vereniging.

Open chat
Contact opnemen?